Naturligvis - inspirasjon til en grønnere hverdag (BOK)

Hanne Cecilia Aass

332,00 33200 Veil. pris 379,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Ønsker du å leve litt grønnere, men trenger motivasjon for å komme i gang? Hanne Cecilia Aass viser at det ikke bare er overkommelig, men moro å gjøre en innsats for miljøet! Du kan dyrke friske grønnsaker og urter i hagen og på balkongen, sanke ville vekster og lage deilige matretter og kosmetikk uten giftstoffer. Du kan også hjelpe dyr i nærmiljøet ved å bygge insekthotell, fuglekasser og flaggermushus. Gled deg over å dyrke selv, høste av naturens skatter, bli kjent med nye smaker og oppleve magiske møter med ville dyr! Hanne Cecilia Aass er utdannet zoolog og økolog fra Universitetet i Oslo. Hun har siden 1999 jobbet i NRK som programleder og produsent i Ut i naturen-redaksjonen, og har blant annet vært programleder i TV-serien Naturligvis. Hun har også hatt kommentaren på flere utenlandske naturfilmproduksjoner.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2018 Forfatter Hanne Cecilia Aass
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202569365
Antall sider 175 Dimensjoner 17,5cm x 24,8cm x 1,8cm
Vekt 612 gram
Andre medvirkende Sverre Aurstad Emner og form Miljøet, Økologisk hagebruk, Miljøvern, Hager, Dyrking og innhøsting, Faglitteratur