Navnenes hus (BOK)

Colm Tóibín

349,00 34900 Veil. pris 399,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
En hær skal ut i krig. Havna er full av skip, våpnene blinker i sola. Gudene lover medvind for flåten, ærefull seier i kampen. De krever bare et offer først. Kong Agamemnon gir dem det de ber om: På bryllupsdagen blir hans egen datter Ifigenia ført til offerbenken. Historien om kong Agamemnons og hans familie er en av dystreste og mest dramatiske i den greske mytologien. I Navnenes hus gir av vår tids største romanforfattere nytt liv til denne overveldende historien, så intenst at vi kjenner karakterenes sorg, hat og hevntørst dypt i kroppen. Den utro dronning Klytaimnestra sørger over datteren samtidig som han planlegger hevnmordet på ektemannen. Sønnen Orestes rømmer og må gå i eksil etter drapet på Agamemnon. Mens Elektra våker over moren Klytaimnestra og hennes elsker Aigistus med kaldt hat og tålmodig langsomhet, mens hun venter på at broren skal vende tilbake, slik at hun kan holde alles skjebne i sine hender. Colm Tóibín har skrevet er en rystende og intenst fengslende roman om lengsel, begjær og svik -spennende som en thriller, voldsom som Game of Thrones, levende som Knausgårds bibelscener i En tid for alt og klokt og kompromissløst om et Ibsen-stykke. Navnenes hus er et moderne mesterverk av en roman.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2018 Forfatter Colm Tóibín
Forlag
Press
ISBN 9788232801794
Antall sider 291 Dimensjoner 14,5cm x 20,8cm x 2,6cm
Vekt 434 gram Oversetter Merete Alfsen
Originalspråk Engelsk Originaltittel House of names
Omtalt person Agamemnon Emner og form Myter og legender i skjønnlitteratur, Skjønnlitteratur som er oversatt, Antikkens Hellas, Gresk mytologi, Romaner, Hellas, Skjønnlitteratur

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende