Neste år i Havanna (BOK)

Neste år i Havanna (BOK)

Chanel Cleeton

Slippes 08/04
332,00 33200 Veil. pris 379,00
Kan forhåndsbestilles - sendes vanligvis 1-2 dager før utgivelsesdato
Havanna 1958: Nitten år gamle Elisa Perez tilhører sosieteten på Cuba. Det innebærer at hun i stor grad er skjermet for landets voksende politiske opprør. Helt til hun innleder et hemmelig forhold til en lidenskapelig revolusjonær. Miami 2017: Marisol Ferrera vokste opp med de romantiske fortellingene om Cuba fra bestemoren, og Elisas siste ønske var at barnebarnet skulle strø asken hennes i det landet hun elsket så høyt. Når Marisol kommer til Havanna, opplever hun store kontraster i det vakre, men politisk ustabile landet. Og etter hvert som familiens historie kommer for en dag, forstår hun hva mot og tapperhet betyr.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2019 Forfatter Chanel Cleeton
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202615369
Dimensjoner 13cm x 20,5cm x 2,9cm Oversetter Kurt Hanssen
Originalspråk Engelsk Originaltittel Next year in Havana
Emner og form Moderne litteratur, Skjønnlitteratur som er oversatt, Cuba, Romaner, Skjønnlitteratur

Anmeldelser

«En fristende og nydelig bok for de som liker historiske romaner og bøker med sjel.» Library Journal (starred review) «En deilig roman som vil falle i smak både hos de som liker kjærlighetsfortellinger og historiske romaner.» Booklist «Neste år i Havanna er en dyptpløyende familiesaga om kjærlighet, håp og forsakelse, og om hva det betyr å være kubaner, uansett hvor man ble født. Cleeton gjør en utmerket jobb med å gi liv til både fortiden og nåtiden.» Historical Novels Review «Neste år i Havanna er en usedvanlig reise som spenner over både fortid og nåtid, og som vil fortrylle leserne helt til siste slutt.» RT Book Review (starred review) «Rett og slett en helt fantastisk bok. Den byr på både et mysterium og en lidenskapelig kjærlighetshistorie, samtidig som den er en hyllest til vakre Cuba. Ganske enkelt nydelig.» Kate Quinn, forfatter av Alice-nettverket, Kate Quinn, forfatter av Alice-nettverket «En rik kjærlighetsroman og en fortelling om mot og patriotisme som spenner over flere generasjoner.» Entertainment Weekly «Den perfekte strandbok.» Real Simple «Neste år i Havanna minner oss på at selv om kjærligheten er komplisert og til tider trist, er den alltid verdt å kjempe for.» NPR (National Public Radio) «En vakker roman full av forbudte følelser, familiehemmeligheter og heltemot.» Reese Witherspoon, Neste år i Havanna ble valgt ut av Reese Witherspoon som hovedbok i hennes bokklubb.