Noe fremmed i mitt sinn - roman (BOK)

Orhan Pamuk

169,00 16900
Nytt opplag ventes 22/01
Fra nobelprisvinneren Orhan Pamuk kommer en episk oppvekstroman fra en av verdens mest fascinerende og mangfoldige metropoler: Istanbul. Mevlut Karatas har alltid hatt store drømmer for livet sitt. Som tolvåring kommer han til Istanbul idet byen er i ferd med å utvikle seg til en moderne verdensmetropol, og han starter som gateselger i påvente av å bli rik. Men hele tiden blir han motarbeidet av skjebnen. I over tre år skriver Mevlut kjærlighetsbrev til en jente han kun har sett én gang, bare for ved en feiltakelse å gifte seg med hennes søster. Karrieremessig ser han med skuffelse hvordan alle andre gjør suksess, mens han selv flykter fra den ene meningsløse jobben til den neste. En stadig følelse av å være fremmed og annerledes fører Mevlut grublende ut i gatene kveld eller kveld, inntil den dagen skjebnen gir ham en ny mulighet. Gjennom fortellingen om Mevlut og et mylder av andre sjarmerende og ektefølte karakterer, plasserer Noe fremmed i mitt sinn seg raskt som en av Pamuks fremste prestasjoner.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2017 Forfatter Orhan Pamuk
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205498785
Antall sider 671 Dimensjoner 13,4cm x 20,7cm x 3,8cm
Vekt 538 gram Oversetter Bernt Brendemoen
Originalspråk Tyrkisk Originaltittel Kafamda bir tuhaflik
Leverandør Forlagsentralen ANS Emner og form Moderne litteratur, Skjønnlitteratur som er oversatt, Tyrkia, Sosial lagdeling, Romaner, Istanbul, Skjønnlitteratur