Noe innen media - situasjonsrapport fra norsk journalistikk. Har det klikket for pressen? (BOK)

Halvor Hegtun, Sven Egil Omdal

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Det finnes voksne, velutdannede mennesker i Norge i dag som på sekundet, idet de kjeder seg, klikker seg vekk fra solide artikler om samhandlingsreformen for å spille Candy Crush i stedet. Hva skjer med mediene og medievanene våre? Den offentlige samtalen? Demokratiet? Gudene vet. Journalistene Halvor Hegtun og Sven Egil Omdal gjetter. De har skrevet en selvironisk og samtidig dypt alvorlig inn- og utsiderapport fra norsk journalistikk i en særlig forvirrende og rastløs tid. Hva er det vi som skrivere, lesere, seere, lyttere, bloggere og sosiale mediebrukere driver med, alle sammen? Hvordan kom vi egentlig hit - og hvordan skal et medie-Norge i krise komme seg videre? Helt ille går det ikke, tror forfatterne. For journalistikken er et sjarlatanfag som intet samfunn kan klare seg uten.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2017 Forfatter Halvor Hegtun, Sven Egil Omdal
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202564537
Antall sider 286 Dimensjoner 11,5cm x 18,5cm x 1,6cm
Vekt 183 gram Leverandør SentralDistribusjon AS
Emner og form Kultur- og medievitenskap, Norge, Mediamiljøer, Faglitteratur

Anmeldelser

«Innsiktsfullt og tankevekkende fra to journalistveteraner. [...] Begge forfatterne er mestere med ord, og formuleringskunsten som oppvises, er i seg selv en grunn til å lese boka.» Ole Kallelid, Stavanger Aftenblad