Norges konger (BOK)

Ole Røsholdt

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Historien om den norske kongerekken er et eventyr fra virkeligheten. Men hvordan så de ut og hvordan var de? I denne boken møter vi dem alle, fra Harald Hårfagre til Harald V. Her er Olav den hellige i full rustning, Christian IV blodig etter krigsskader og Olav V som vinker fornøyd fra slottsbalkongen. Anders Kvåle Rue har illustrert kongene som om de skulle vært fotografert. De er tegnet i karakteristiske situasjoner, med klær, utrustning og rekvisitter som forteller noe spesielt om hver enkelt. Sammen med de livaktige tegningene er det spennende tekst om kongenes liv og den historiske sammenhengen de levde i. Hver konge presenteres på en dobbeltside, med tekst på den ene siden og illustrasjon på den andre. Norges konger var Anders Kvåle Rues første bokprosjekt. Senere har han illustrert Snorre for barn. Teksten er skrevet av forfatteren Ole Røsholdt. Røsholdt er kjent for sine historiske romaner og faktabøker for unge lesere.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2004 Litteraturtype Faglitteratur
Forfatter Ole Røsholdt Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205327207 Antall sider 118
Dimensjoner 15,4cm x 21,7cm x 1,7cm Vekt 329 gram
Nivå 9-12 år Leverandør Forlagsentralen ANS
Illustratør Anders Kvåle Rue Emner og form Fagbøker for barn og ungdom: generell faglitteratur, Norge, Historie, Kongelige, Biografier, Lettlest, Faglitteratur