Norges ninjakommandør - den sanne historien om Arne Treholt (BOK)

Aleksander Kirkwood Brown

288,00 28800 Veil. pris 329,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare 2+ på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Endelig er tegneserien om Ninjakommandøren her. Arne Treholt er tilbake, og dette er den sanne historien! John jamtli og Aleksander Kirkwood Brown har latt seg inspirere av 80-tallet og actiontegneserier og skaper et unikt og ellevilt univers. For ninjaelskere fra 12 år.
Anmeldelser
[Kirkwood Brown og Jamtli] tegner og skriver så metafliret sitter løst hos meg, mye på grunn av en herlig omgang med tegneseriemediets muligheter. (...) De gjør det i virkningsfulle farger og herlig svulstig mystisisme. (...) Jamtli pøser på med en fargebruk som billigtrykkene i min serielesende barndom bare kunne drømme om. En underholdende og kontrafaktisk tegneseriebok. (...) Brown og Jamtli treffer genren temmelig godt, og boken er en artig actionfortelling. Selvsagt har den mest å gi dem som nileste «Action Force» og tilsvarende tegneserier, men boken står likevel støtt på egne bein. Tegningene er ført i en mer realistisk stil enn den vi kjenner fra John Jamtlis «Sabotør». Det fungerer godt med en retropalett som skriker åttitall og en rekke vellykkede actionscener. Like unik som Kommandør Treholt & Ninjatroppenkunne Norges Ninjakommandør vanskelig bli. Manusforfatter Aleksander Kirkwood Brown og tegner John S. Jamtli har likevel gjort en forbilledlig jobb med å fange filmens absurd-autentiske tone i tegneserieform.
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2019 Forfatter Aleksander Kirkwood Brown
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202596781
Antall sider 92 Dimensjoner 21,7cm x 30,4cm x 1,3cm
Vekt 742 gram Nivå 12-16 år
Illustratør John S. Jamtli Emner og form Tegneserier og tegneserieromaner i amerikansk / britisk stil, Etterretning, Tegneserier, Agenter og spioner, Skjønnlitteratur