Norsk mat (BOK)

Lars Barmen

127,00 12700 Veil. pris 149,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Boka har oppskrifter på tradisjonell norsk mat, både fisk, kjøtt, grønnsaker, desserter, kaker, sylting og hermetisering. Her er tradisjonsrike norske retter til både hverdags og fest, bl.a. fiskegrateng, fiskesuppe, kjøttkaker, kalvefrikassé, kålrulletter, agurksalat, ertestuing, eplekake, riskrem og forskjellige sorter syltetøy. Har register.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2005 Litteraturtype Faglitteratur
Forfatter Lars Barmen Forlag
Kagge
ISBN 9788248905578 Antall sider 160
Dimensjoner 17,1cm x 24,1cm x 1,2cm Vekt 510 gram
Leverandør SentralDistribusjon AS Illustratør Erik Jalland
Emner og form Generell matlaging og oppskrifter, Nasjonale og regionale kjøkken, Norge, Kokebøker, Faglitteratur