Nydelig! - spennende mat full av smak (BOK)

Vidar Bergum

393,00 39300 Veil. pris 449,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 2-6 dager
Frakt fra 0,- Billigste alternativ gratis
Beskrivelse
Nydelig! er boka for deg som vil lage spennende mat med grønnsaker, uten nødvendigvis å bli vegetarianer. Vidar Bergums oppskrifter gjør akkurat dét både enkelt og lystbetont. Med utgangspunkt i råvarer du kjenner godt, vil du snart oppdage at det finnes så mye god grønnsakbasert mat at du helt naturlig vil begynne å spise mer grønt. Boka er full av nye og spennende smakskombinasjoner og fantastiske retter der kjøtt ikke spiller hovedrollen. Her får du salater, gryteretter, curryer og ovnsbakte herligheter som passer til både hverdag og fest. Oppskriftene spenner fra nye kombinasjoner med råvarer du finner på nærbutikken, til retter hvor spennende ingredienser som harissa, granateplesirup og za'atar gir deg en smaksopplevelse som overgår det meste. Underveis forteller Vidar raust om hvordan du får det beste ut av de forskjellige råvarene og ingrediensene, både kjente og ukjente. Ønsker du kjøtt eller fisk til, gir han deg tips om hva som passer spesielt godt til de forskjellige rettene. Vidar Bergum er en norsk matskribent bosatt i Istanbul. På bloggen Et kjøkken i Istanbul deler han oppskrifter, men også litt om matrettenes historie og om Istanbuls rike kulturarv. Fra før har han utgitt bestselgerne Hummus & granateple og Aubergine & tahini. Nydelig! er boka for deg som vil lage spennende mat med grønnsaker, uten nødvendigvis å bli vegetarianer. Vidar Bergums oppskrifter gjør akkurat dét både enkelt og lystbetont. Med utgangspunkt i råvarer du kjenner godt, vil du snart oppdage at det finnes så mye god grønnsakbasert mat at du helt naturlig vil begynne å spise mer grønt. Boka er full av nye og spennende smakskombinasjoner og fantastiske retter der kjøtt ikke spiller hovedrollen. Her får du salater, gryteretter, curryer og ovnsbakte herligheter som passer til både hverdag og fest. Oppskriftene spenner fra nye kombinasjoner med råvarer du finner på nærbutikken, til retter hvor spennende ingredienser som harissa, granateplesirup og za'atar gir deg en smaksopplevelse som overgår det meste. Underveis forteller Vidar raust om hvordan du får det beste ut av de forskjellige råvarene og ingrediensene, både kjente og ukjente. Ønsker du kjøtt eller fisk til, gir han deg tips om hva som passer spesielt godt til de forskjellige rettene. Vidar Bergum er en norsk matskribent bosatt i Istanbul. På bloggen Et kjøkken i Istanbul deler han oppskrifter, men også litt om matrettenes historie og om Istanbuls rike kulturarv. Fra før har han utgitt bestselgerne Hummus & granateple og Aubergine & tahini.]]>
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2022 Forfatter Vidar Bergum
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202714970
Antall sider 232 Dimensjoner 20,1cm x 25,7cm x 2,4cm
Vekt 886 gram Andre medvirkende Bahar Kitapcı
Emner og form Nasjonale og regionale kjøkken, Generell matlaging og oppskrifter, Midtøsten, Kokebøker, Faglitteratur