Obscuritas - en Rekke/Vargas-krim (BOK)

David Lagercrantz

349,00 34900 Veil. pris 399,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 1-3 dager
Frakt fra 0,- Billigste alternativ gratis
Beskrivelse
Første bok i ny krimserie med Micaela Vargas og Hans Rekke. Det er sommeren 2003, og USA har akkurat invadert Irak. En fotballdommer med en fortid i Afghanistan blir funnet drept i Stockholm. Fotballpappaen Giuseppe Costa arresteres for forbrytelsen, og det virker som saken er løst. Men Costa nekter å innrømme drapet, og professor Hans Rekke, verdens fremste ekspert på avhørsteknikker, settes på saken. Er det noen som kan knekke Costa, må det være ham. Men ingenting går som planlagt. Costa løslates, og politiet står igjen uten spor. Bare Micaela Vargas, den unge politibetjenten fra Husby som kun på nåde er blitt involvert i etterforskningen, nekter å la saken ligge. Vargas og Rekke bestemmer seg for å finne ut av hva som har skjedd. Dette fører dem til CIAs jakt på terrorister og Talibans krigføring mot musikere. Hvem var egentlig fotballdommeren? Er han offer eller gjerningsmann? Obscuritas er en smart og medrivende historie der ingenting er hva det gir seg ut for å være.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.
Anmeldelser
Utmerket underholdning. Rolig og fornøyelig krim fra intens og eksperimentell Millennium-forfatter. David Lagercrantz vet hvordan det skal gjøres. Man liker Rekke og Vargas - både som partnere og som typer - og der fanger David Lagercrantz virkelig leserne. Og det er jo bra med tanke på at det skal bli to bøker til om paret. Skildringen av radarparets vennskap er som sagt finkalibrert og gripende, og spenningen kan man heller ikke klage på. Lagercrantz viser en nesten faderlig omsorg for karakterene sine. Obscuritas er en bok som må leses.
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2022 Forfatter David Lagercrantz
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205563490
Antall sider 415 Dimensjoner 13,8cm x 21,2cm x 3,2cm
Vekt 496 gram Oversetter Elisabeth Bjørnson
Originalspråk Svensk Originaltittel Obscuritas
Emner og form Kriminal: politi, Skjønnlitteratur som er oversatt, Stockholm, Romaner, Krim, Politi og detektiver, 2000-2009, Skjønnlitteratur

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i