Øl og mat - hånd i hånd (BOK)

Thomas Horne

149,00 14900 Veil. pris 399,00
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Denne boka presenterer de 27 vanligste øltypene og gir forslag til matretter som passer til hvert øl. Øltypene beskrives inngående med hensyn til smak og farge. Til hvert øl gir forfatterne et utvalg matforslag og presenterer oppskrifter. Her er kjente følgesvenner som pils og taco og klassikere som belgisk wit og moules frites, bitter og fish and chips, men også originale kombinasjoner som IPA og gulrotkake, porter og sjokoladekjeks og festmat som belgisk trippel og helstekt gårdskylling. Enten øl og mat serveres til fredagskos eller som selskapsmat til mange, gir denne boka inspirasjon og oppskrifter. Alle instruksjoner er enkle å følge, og boka har flere registre som gjør det mulig å finne fram til ditt eget favorittøl og din egen favorittmat.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2014 Litteraturtype Faglitteratur
Forfatter Thomas Horne Forlag
Kagge
ISBN 9788248914846 Antall sider 173
Dimensjoner 21,8cm x 26,8cm x 2,2cm Vekt 950 gram
Leverandør SentralDistribusjon AS Illustratør Colin Eick, Eivind Stoud Platou
Emner og form Mat og drikke: øl, Matretter, Øl, Kokebøker, Faglitteratur

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende