Inngår i kampanje
  • Gratis frakt på årets bøker
  • Lesehest

Om mat (BOK)

Dag Solstad

149,00 14900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 2-5 dager
Frakt fra 0,- Billigste alternativ gratis
Beskrivelse
«Hjemmelagde silderetter, etter arvede oppskrifter, er også blitt virkeliggjort i forbausende store mengder, slik at vi spiser oss ned gjennom mine Partikameraters formødres tryllerier. Leverposteier er her også, samt intrikate kjøttposteier. Billedskjønne kyllingsalater. Dramatiske små retter i ildfast form. Og en tragisk utseende Jansons fristelse.» Bør ikke den som vil forstå Solstads udødelige karakterer - T. Singer, professor Andersen, Bjørn Hansen, gymnaslærer Pedersen - også studere hva og hvordan de spiser? Et uortodokst koldtbord laget av folkelige amatører til et AKP-bryllup på Lillehammer. En norsk julemiddag tilberedt av en enslig professor som forundres over hvor dypt tradisjonen sitter i ham. Rakfisk og rype, øl og dram servert i et muntert middagsselskap for en gruppe venner og vellykkede intellektuelle i 50-årsalderen. Rådyr wienerschnitzel inntatt i kjærlighetens navn på Calle i Larvik Denne boka byr på en smakfull samling av matscener servert av mesteren Dag Solstad. Til inspirasjon, forundring og fornøyelse! Utvalg fra 16.07.41, T. Singer, Irr! Grønt!, Gymnaslærer Pedersen, Professor Andersens natt, Ellevte roman, bok atten, Brød og våpen, 17. roman, Roman 1987 og Tredje, og siste, roman om Bjørn Hansen.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2021 Forfatter Dag Solstad
Forlag
Oktober
ISBN 9788249520930
Antall sider 89 Dimensjoner 10,8cm x 17,1cm x 1,1cm
Vekt 58 gram Emner og form Moderne litteratur, Mat og drikke etc., Mat og drikke, Prosastykker, Skjønnlitteratur