Inngår i
  • Sommertid: Faktabøker - gratis frakt
  • Pocketdealen 3 for 250,-

Omgitt av utfordringer - slik vender du motgang til medgang (BOK)

Thomas Erikson

174,00 17400 Veil. pris 199,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare 2+ på nettlager
Frakt fra 0,- Billigste alternativ gratis
Beskrivelse
Hvordan gjøre motgang til medgang. SE LYSET I ENDEN AV TUNNELEN! Suksessforfatter Thomas Erikson har tidligere skrevet om idioter, psykopater, latsabber og dårlige sjefer. I denne boken tar han tak i det ingen av oss helt kommer unna: utfordringer og motgang av ulikt slag. Problemer på jobben, i familien, økonomiske bekymringer, kjærlighetstrøbbel, gale naboer, tærende konflikter ... Hvordan håndterer man situasjoner hvor livet føles som en eneste lang motbakke? Forfatteren beskriver prøvelsene vi utsettes for slik at vi kjenner oss igjen. Med glimt i øyet loser han oss mot lyset i enden av tunnelen. Han peker på løsninger både i og utenfor oss selv. Og aller viktigst: Han viser oss hvordan vi kan vende motgang til medgang. Thomas Eriksons bøker Omgitt av idioter, Omgitt av psykopater og Omgitt av dårlige sjefer er solgt i mer enn to millioner eksemplarer verden over.   
Suksessforfatter Thomas Erikson har tidligere skrevet om idioter, psykopater, latsabber og dårlige sjefer. I denne boken tar han tak i det ingen av oss helt kommer unna: utfordringer og motgang av ulikt slag. Problemer på jobben, i familien, økonomiske bekymringer, kjærlighetstrøbbel, gale naboer, tærende konflikter ... Hvordan håndterer man situasjoner hvor livet føles som en eneste lang motbakke?
  
Forfatteren beskriver prøvelsene vi utsettes for slik at vi kjenner oss igjen. Med glimt i øyet loser han oss mot lyset i enden av tunnelen. Han peker på løsninger både i og utenfor oss selv. Og aller viktigst: Han viser oss hvordan vi kan vende motgang til medgang.
   
Thomas Eriksons bøker Omgitt av idioter, Omgitt av psykopater og Omgitt av dårlige sjefer er solgt i mer enn to millioner eksemplarer verden over.]]>
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2021 Forfatter Thomas Erikson
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205553965
Antall sider 329 Dimensjoner 13,4cm x 20,6cm x 2,4cm
Vekt 383 gram Oversetter Gunnar Nyquist
Originalspråk Svensk Originaltittel Omgiven av motgångar
Emner og form Selvutvikling og motivasjon, Selvutvikling, Faglitteratur