Inngår i kampanje

Østers! - fra råvare til servering (BOK)

Stein Mortensen

349,00 34900 Veil. pris 399,00
Sendes vanligvis innen 15-20 dager
Østers er en råvare med flere bruksområder. Fredrik Hald deler sin matkunnskap og presenterer en rekke østersoppskrifter, som dekker hele spekteret, fra naturell - på bålet eller med en dråpe sitron - til råstoff i velsmakende sjømatretter. Arne Ronold lærer oss den fine balansen mellom østersens smaksprofil og utvalgte østersviner. Boken blir en rikt illustrert kultur- og naturhistorie, med vekt på Norge og Nord-Europa. Gjennom tekst og illustrasjoner blir dette en riktig appetittvekker om den fantastiske skapningen som østers er.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter Stein Mortensen
Medforfatter Arne Ronold, Fredrik Hald Forlag
Vigmostad Bjørke
ISBN 9788241914546 Antall sider 213
Dimensjoner 22cm x 27,8cm x 2,5cm Vekt 1223 gram
Leverandør Vigmostad og Bjørke Andre medvirkende Øystein Klakegg
Illustratør Stein Mortensen Emner og form Matlaging med fisk og sjømat, Sosial- og kulturhistorie, Nord-Europa, Skandinavia, Bløtdyr, Kulturhistorie, Fiskeoppdrett, Kokebøker, Norden, Faglitteratur