|
På grillen - rause smaker fra St. Lars (BOK)
Andreas Viestad, Jon Krog Pedersen, Lars Laurentius Paulsen
00
Veil. pris 449,00
393
Klikk og hent i butikk
Betal når du henter varen.


Beskrivelse
Grilling er livet! Det mener gjengen bak St. Lars, grillrestauranten på Bislett i Oslo. I denne boka får du en innføring i ulike grillteknikker og 50 oppskrifter, fra grilla salat og sjøkreps til grilla lammebog, og hamburgeren som DNs anmeldere mente var den beste de hadde smakt. Enten du har engangsgrill eller grillmonster, eller om du vil grille i ovnen på kjøkkenet ditt, finner du garantert inspirasjon i boka med oppskrifter fra restauranten som har fått navn etter grillkokkenes skytshelgen, St. Lars.
Anmeldelser
"I den nye Hakkespettboka, altså årets store verk om grilling, kan også suppe grilles (...) Sjelden blir man så sulten av å bla i en kokebok. Spørsmålet er: Stikke på restauranten eller fyre opp grillen?"
Produktfakta
Språk |
![]() |
Innbinding | Innbundet |
Utgitt | 2012 | Litteraturtype | Faglitteratur |
Forfatter | Andreas Viestad, Jon Krog Pedersen, Lars Laurentius Paulsen | Forlag |
Cappelen Damm |
ISBN | 9788202382124 | Antall sider | 191 |
Dimensjoner | 20,2cm x 25,7cm x 2,1cm | Vekt | 826 gram |
Illustratør | Mette Randem | Emner og form | Kokebøker av kjente personer, Grilling, Kokebøker, Faglitteratur, Cooking with specific gadgets or techniques: barbecues and grilling |