På grillen - rause smaker fra St. Lars (BOK)

Andreas Viestad, Jon Krog Pedersen, Lars Laurentius Paulsen

393,00 39300 Veil. pris 449,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 2-6 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Grilling er livet! Det mener gjengen bak St. Lars, grillrestauranten på Bislett i Oslo. I denne boka får du en innføring i ulike grillteknikker og 50 oppskrifter, fra grilla salat og sjøkreps til grilla lammebog, og hamburgeren som DNs anmeldere mente var den beste de hadde smakt. Enten du har engangsgrill eller grillmonster, eller om du vil grille i ovnen på kjøkkenet ditt, finner du garantert inspirasjon i boka med oppskrifter fra restauranten som har fått navn etter grillkokkenes skytshelgen, St. Lars.
Anmeldelser
"I den nye Hakkespettboka, altså årets store verk om grilling, kan også suppe grilles (...) Sjelden blir man så sulten av å bla i en kokebok. Spørsmålet er: Stikke på restauranten eller fyre opp grillen?"
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2012 Litteraturtype Faglitteratur
Forfatter Andreas Viestad, Jon Krog Pedersen, Lars Laurentius Paulsen Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202382124 Antall sider 191
Dimensjoner 20,2cm x 25,7cm x 2,1cm Vekt 826 gram
Illustratør Mette Randem Emner og form Kokebøker av kjente personer, Grilling, Kokebøker, Faglitteratur, Cooking with specific gadgets or techniques: barbecues and grilling