På sporet av den tapte tid - bind 7 (BOK)

Marcel Proust

349,00 34900 Veil. pris 399,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Marcel Proust (1871-1922) er en av de store mesterne i litteraturhistorien. Dette er det syvende og siste bindet i hans livsverk, "På sporet av den tapte tid". Med På sporet av den tapte tid bidro Proust til å endre romankunsten. Den tradisjonelle psykologiske romanen ble avløst av en mer utforskende og bevegelig fortellerform. Det viktige spørsmålet som formuleres er: Hvordan kan øyeblikkets erindringer gjøre det mulig å gjenopprette spor av fortiden? For Proust er det tapte paradis det eneste sanne, den indre verden den eneste virkelige. I 2013 var det hundre år siden det første bindet av dette hovedverket i europeisk litteratur kom ut. Veien til Swann ble utgitt i ny utgave av Gyldendal i jubileumsåret, og Den gjenfunne tid er det syvende og siste bindet i denne ambisiøse romanserien. Proust-kjenneren Karin Gundersen, som i årevis arbeidet nært med oversetteren, Anne-Lisa Amadou, har foretatt en nennsom språklig bearbeiding.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter Marcel Proust
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205488977
Antall sider 408 Dimensjoner 14,1cm x 21,4cm x 2,9cm
Vekt 510 gram Oversetter Anne-Lisa Amadou, Karin Gundersen
Originalspråk Fransk Originaltittel Á la recherche du temps perdu
Leverandør Forlagsentralen ANS Emner og form Klassisk litteratur, Skjønnlitteratur som er oversatt, Romaner, Skjønnlitteratur