Inngår i
  • Pocketdealen - 5 for 399,-
  • Pocketdealen 3 for 299,-

På vandring med et esel i Cevennene (BOK)

Robert Louis Stevenson

130,00 13000 Veil. pris 149,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare 5+ på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Høsten 1878 er den unge skotske forfatteren Robert Louis Stevenson preget av både lungesykdom og kjærlighetssorg. Han bestemmer seg for å legge ut på vandring i den sørfranske fjellkjeden Cevennene, der klimaet skal være godt for kropp og sjel. Dagboken fra turen blir til det som i dag regnes som en av friluftslitteraturens store klassikere. «På vandring med et esel i Cevennene» er først og fremst forfatterens betraktninger av naturen som omgir ham og menneskene han treffer underveis. Men den handler også om Stevensons eneste følgesvenn, det gjenstridige eselet Modestine, som han aldri helt makter å bli herre over. Hun gjør turen både tyngre og mer langsom enn den ville vært uten henne, men blir likevel en viktig del av Stevensons liv de tolv dagene turen varer.
Anmeldelser
«Også som novellist og friluftsforfatter er Robert Louis Stevenson blit en moderne klassiker . Dette er friluftslitteratur skrevet av en nybegynner blant vandringsmenn, og det gir fortellingen en helt særegen sjarm. . 'På vandring med et esel i Cevennene' foreligger i en spenstig oversettelse ved Alexander Leborg, som også har utstyrt boka med perspektivskapende opplysninger i noter og etterord. Anbefales!»
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2019 Forfatter Robert Louis Stevenson
Forlag
Spartacus
ISBN 9788243012561
Antall sider 172 Dimensjoner 12,8cm x 18,5cm x 1,5cm
Vekt 180 gram Oversetter Alexander Leborg
Originalspråk Engelsk Originaltittel Travels with a donkey in the Cévennes
Emner og form Klassiske reiseskildringer, Klassisk litteratur, Frankrike, Reiser, Forfattere, Reiseskildringer, 1800-tallet, Faglitteratur

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i