Pablo Escobar - det faren min aldri fortalte (BOK)

Juan Pablo Escobar

332,00 33200 Veil. pris 379,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Pablo Escobars sønn kommer med ny og oppsiktsvekkende informasjon om faren i sin nye bok Pablo Escobar - Det faren min aldri fortalte. Etter å ha saumfart halve Colombia og intervjuet folk fra underverdenen som tidligere har nektet å snakke med ham, legger ikke Medellín-kartellsjefens førstefødte, Juan Pablo Escobar, skjul på hvor rystet han blir over oppdagelsene han gjør. Boken inneholder til nå ukjent informasjon om en rekke ting, blant annet om den mest effektive smuglerruta til USA som ansatte i det amerikanske immigrasjonssystemet samarbeidet med ham om. Juan Pablo Escobar skriver også om faktafeil i Narcos-serien, og mer om sitt eget liv. Forfatteren ønsker med sine bøker og arbeid å vise de unge at det å være en narco ikke er kult. Boken er skrevet med stor refleksjon og klokskap. Hvordan påvirker historien den neste generasjonen, hvordan kan man velge seg sin egen vei, og kan hat gå i arv?
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2018 Forfatter Juan Pablo Escobar
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202563523
Antall sider 226 Dimensjoner 16cm x 23,5cm x 2,5cm
Vekt 487 gram Oversetter Signe Prøis
Originalspråk Spansk Originaltittel Pablo Escobar
Emner og form Sanne historier: forbrytelser, Narkotikahandel og -smugling, Colombia, Narkotikahandel, Kriminalitet, Biografier, Faglitteratur