Pasta og pizza - pluss litt risotto og sånt- (BOK)

Dag Tjersland

339,00 33900 Veil. pris 399,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Norges beste italienske kokk, Dag Tjersland, elsker å krysse grenser. Både de som deler Norge fra Italia, og de som skiller norsk matkultur og norske råvarer fra Italias. I denne boken presenterer han alle de klassiske italienske pastarettene og pizzaene, men også spennende nyskapninger hvor norske råvarer kombineres med italienske. Et velsmakende eksempel er pizza med hummer og torskekjake! Boken består av mer enn hundre oppskrifter, inkludert hvordan du lager perfekte deiger til pasta og pizza og nydelige tomatsauser som rekker til et års forbruk! I tillegg til alle pizza- og pastaoppskriftene har Tjersland funnet plass til noen nydelige oppskrifter på lasagne og risotto. I tillegg får leseren tips og råd om hvilke viner som passer best til ulike typer pasta og pizza. Norges fremste matfotograf, Christian Brun, har reist rundt i Italia sammen med Dag, og han har tatt alle de fristende matbildene i boken.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2015 Forfatter Dag Tjersland
Forlag
Font
ISBN 9788281693487
Antall sider 249 Dimensjoner 19,8cm x 28,7cm x 2,4cm
Vekt 1279 gram Leverandør SentralDistribusjon AS
Illustratør Christian Brun Emner og form Nasjonale og regionale kjøkken, Italia, Pasta, Småretter, Kokebøker, Faglitteratur

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende