Pelargonia (BOK)

Frederik Svindland

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
En ung gutt «trekker en bue med blikket fra den ene enden av hagen til den andre» og blir slått av alle inntrykkene: kirsebærtreet, smørpakningen på bordet, sprederen i langsomt veiv over plenen. Pelargonia er en billedrik og original debutroman skrevet med en usedvanlig presisjon. Den er en hyllest til mor og far, til hverdagene og naturen, fortalt av en svært følsom hovedperson.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2017 Forfatter Frederik Svindland
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202564513
Antall sider 95 Dimensjoner 11,5cm x 18,5cm x 0,5cm
Vekt 68 gram Leverandør SentralDistribusjon AS
Emner og form Moderne litteratur, Barndom, Romaner, 1990-1999, Skjønnlitteratur

Anmeldelser

«Kombinasjon av det intenst kjenslevare og lyriske bilete gjer Frederik Svindlands debutroman til ei forfriskande og god lesaroppleving.» Merete Røsvik Granlund, Dag og Tid «(...) gratulerer Frederik Svindland som den beste debutanten i 2016!» Bernhard Ellefsen, Morgenbladet «Det er en sørgmodig roman, med vonde og vakre lengsler - til foreldre, til vennskap, til naturen, til forståelse» Sofus Greni, Litteraturtidsskriftet Lasso «Svindland beriker bokheimen med en litterær sensibilitet som omformer den private nostalgien til et allmenngyldig uttrykk for hvordan barndommen aldri slutter å virke i oss.» Arne Borge, Klassekampen

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende