Perfekt viltkjøtt - Kirstens beste tips (BOK)

Perfekt viltkjøtt - Kirstens beste tips (BOK)

Kirsten Winge

339,00 33900 Veil. pris 399,00
Sendes vanligvis innen 5-15 dager
Dette er en nødvendig bok for alle som elsker kjøtt av elg, rådyr, rein og hjort. Her får du en komplett beskrivelse av hele prosessen fram til maten ligger på tallerkenen. «Perfekt viltkjøtt» gir praktiske råd og er lett å finne fram i. Den forteller også om hygiene, prinsipper for kjøtthåndtering og gjeldende regelverk. Flere nye matoppskrifter er utviklet spesielt for denne boka - og de aller fleste er enkle å lage. Enten du har skutt et dyr selv eller har kjøpt kjøtt på butikken, får du her rådene som sikrer gode ord og fine stunder. Forfatterens lange erfaring som både jeger og prisbelønt villmarkskokk gir boka helt spesielle forutsetninger. Gled deg til å servere uforglemmelige viltmåltider! Om forfatter og fotograf: Kirsten Winge er fra Trondheim og bosatt i Trysil. Hun er biolog, anerkjent villmarkskokk og har utgitt en rekke bøker basert på råvarer fra naturens spiskammers, spesielt om vilt og bær. I 2015 ble hun tildelt Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris. For «Bærboka» fikk hun sølvmedalje i kategorien for frukt i den internasjonale Gourmand Cookbook Awards i 2014. Arne Nohr er født og oppvokst i Trysil og har tatt alle bildene i boka. Han er pensjonert yrkesoffiser, småbruker og jeger med 45 års erfaring fra storviltjakt. Er også matentusiast og prøvesmaker.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2016 Forfatter Kirsten Winge
Forlag
Vigmostad Bjørke
ISBN 9788241910975
Antall sider 124 Dimensjoner 20,5cm x 28,2cm x 1,9cm
Vekt 754 gram Leverandør Vigmostad og Bjørke
Illustratør Arne Nohr Emner og form Matlaging med kjøtt og vilt, Viltretter, Kokebøker, Faglitteratur