Pikkoloens bagasje - tre fortellinger (BOK)

Lars Saabye Christensen

384,00 38400 Veil. pris 439,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 2-6 dager
Frakt fra 0,- Billigste alternativ gratis
Beskrivelse
I Pikkoloens bagasje: Tre fortellinger blir vi med inn i tre forskjellige univers, som samtidig henger sammen gjennom forfatterens umiskjennelige stil og tematikk. Her møter vi kjente og kjære teamer og artefakter fra det saabyeske repertoar, i fortellinger preget av en forfatter med stor selvtillit og trygghet i sitt stoff, som tør å gå utenfor romanen så vel som novellens rammer -- uten at han gir slipp på fortellingens glede og kraft. «Villvin», «Polaroid» og «Brukt» kan alle tre lese hver for seg, men utgjør et lavmælt tryptikon, der corpus er det saabyeske selv. Her er Oslos gater og figurer i utkanten av de store hendelsene kanskje i tydeligere relieff enn noen gang. Pikkoloens bagasje er en gave til alle som noen gang har latt seg begeistre av Lars Saabye Christensens verden.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.
Anmeldelser
«... på sitt beste helt nydelig» «Jeg blir aldri skuffet av Lars Saabye Christensen.» «tre frydefulle, lettleste og gledelige fortellinger, noe av det beste Saabye har skrevet i kortformat.» «Jeg gir Saabye terningkast 6 for denne og hadde gitt høyere om det var mulig.» «... tre fortellinger, som hver for seg kunne vært en roman, i en og samme bok» «... en oppvisning i medrivende dikterkunst»
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2022 Forfatter Lars Saabye Christensen
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202763756
Antall sider 637 Dimensjoner 13,8cm x 21,2cm x 4,5cm
Vekt 712 gram Emner og form Moderne litteratur, Noveller, Oslo, Skjønnlitteratur

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også