Inngår i kampanje
  • Lesehest

Plukk selv - sanketips og oppskrifter (BOK)

Trond Svendgård

323,00 32300 Veil. pris 369,00
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 2-6 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Kokk og entusiast for ville vekster, Trond Svendgård, tar leseren med på inspirerende turer når viltvoksende godsaker er på sitt beste. Han har fokus på de beste smakene og deler sine mest fristende oppskrifter. Boken er gjennomillustrert og gir enkel oversikt over hvilke arter du finner hvor og kjennetegn ved ulike arter.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2018 Forfatter Trond Svendgård
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202572280
Antall sider 253 Dimensjoner 17,5cm x 24,8cm x 2,5cm
Vekt 792 gram Andre medvirkende Linda Marie Krabberød
Emner og form Trær, villblomster og planter: allmenn interesse, Matlaging med urter og krydder, Botanikk, Mat og drikke, Kokebøker, Faglitteratur

Anmeldelser

«...Dette er en bok med mange illustrasjoner og har så tydelige råd at selv den ferskeste selvplukker kan gå på tur med det nødvendige utstyret: En hagesaks, en liten spade og noen brødposer.» Nina Nordbø, NRK.no «Glem dyr trøffel og eksotisk østers. Delikatessene befinner seg der du bor.» «Endelig er den her. Skattekartet av en kokebok som viser deg veien til unike delikatesser - rett utenfor stuedøra.» «Denne boka er rett og slett en gullgruve for alle som har lyst til å utforske nærmiljøets potensial innen kokkekunsten.» «Kulinarisk magi» «Bedre blir det ikke» Rune Nilsen, Bodø Nu (...) Denne boken er en innertier for nybegynneren som har lyst til å lære raskt og for erfarne sankere som har lyst til å utvide bruksrepertoaret. (...) Artsbeskrivelsene i boken sitter som et skudd. (...) (...) Svendgård har mer kokkepriser enn de fleste av oss har pokaler fra barndomstiden. Det syntes på oppskriftene i Plukk Selv. (...) Norges sopp- og nyttevekstforbund (2/2018)