Pølser og øl - metoder, oppskrifter, kulturhistorie (BOK)

Helge Hagen

322,00 32200 Veil. pris 379,00
Sendes vanligvis innen 15-20 dager
Boka viser hvordan pølser og øl kan lages og har vært laget i den hjemlige husholdning. Her presenteres metodene for å lykkes med farsepølser, spekepølser og ekte maltøl, supplert med kulturhistoriske fakta. Med kilder og stikkordliste.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2007 Litteraturtype Faglitteratur
Forfatter Helge Hagen Forlag
Tun
ISBN 9788252931631 Antall sider 150
Dimensjoner 20,5cm x 28,2cm x 2,1cm Vekt 700 gram
Leverandør Vigmostad og Bjørke Illustratør Kjell S. Stenmarch
Emner og form Matlaging med kjøtt og vilt, Mat og drikke: øl, Øl, Kjøttretter, Kulturhistorie, Kokebøker, Faglitteratur

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende