305,00 30500 Veil. pris 349,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Den gryende manusforfatteren Christopher Isherwood, får en ivrig og utålmodig telefon fra den lidenskapelige og høyt aktede østerrikske filmregissøren Friedrich Bergmann. Bergmann ansetter Isherwood til å redde det imaginære melodramaet «Fiolpiken» fra å ende opp som en tåpelig kjærlighetshistorie. Sammen lider de seg gjennom produksjonen av filmen, som hele tiden trues av indre spenninger og konflikter mellom stridende personligheter. Den satiriske kortromanen Fiolpiken er kanskje en av de vittigste fortellingene som noen gang er blitt skrevet om filmindustrien - samtidig kan den leses som en dyster parallell til de tragiske hendelsene som fant sted i Wien på slutten av 30-tallet: Hitlers annektering av Østerrike og fascismen som stadig brer seg over Europa.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter Christopher Isherwood
Forlag
Bokvennen
ISBN 9788274886346
Antall sider 130 Dimensjoner 14,2cm x 21,6cm x 1,5cm
Vekt 267 gram Oversetter Anne Cathrine Wollebæk
Originalspråk Engelsk Originaltittel Prater Violet
Leverandør SentralDistribusjon AS Emner og form Satire og parodier, Skjønnlitteratur som er oversatt, London, Østerrike, Kunstnermiljøer, Jøder, Romaner, Biografisk litteratur, Humor, 1918-1939, Skjønnlitteratur