Prikkesyken (BOK)

Bjørn F. Rørvik

262,00 26200 Veil. pris 299,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Nytt opplag ventes
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Grisungen vil gjerne leke. - Det er en hostesyk grisunge her. Kommer ikke legen snart? roper han, og setter seg på en stubbe utenfor revehiet. Reven tar på seg en lang hvit skjorte og undersøker pasienten. Han må bruke sykemåler og tilstanden er alvorlig. - Dårlige nyheter, sier Reven. - Det ser ut til at urken din er dårlig. Det spørs om den ikke må tas. Men Grisungen vil slett ikke ta urken og løper av gårde. Etterhvert finner Reven på en lur plan for å få Grisungen både syk og frisk.
Anmeldelser
"(...) en vill og morsom bok som ikke gjør skam på en fantastisk bokserie (...)Dette er stor kunst! (...) Det gjør godt å lese en tekst for barn der presisjonsnivået og nyanserikdommen er så velutviklet. Jeg sier - uten å betenke meg noe særlig om - Ja takk til ti nye bøker!" "Bøkene faller fint inn i tradisjonen av pussigsøte dyr (...) en blanding av forviklingskomikk og lun livskunst. Hos Rørvik er det mest komikk og enda mer vilter språklek". "Hurra for bok nummer ti om Reven og Grisungen! (...) full av barnslige morsomheter og fantastiske påfunn. Fortellingen tar både barns og voksnes humor på alvor. Per Dybvigs strek er sjarmerende og tilfører historien både flere lag og ekstra latteranfall. Utgis samtidig som lydbok lest av forfatteren selv. Anbefales alle som liker å le fra 3 år og oppover."
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2010 Litteraturtype Skjønnlitteratur
Forfatter Bjørn F. Rørvik Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202321970 Dimensjoner 21,7cm x 28,6cm x 1cm
Vekt 454 gram Nivå 3-6 år
Illustratør Per Dybvig Emner og form Billedbøker med tekst, Billedbøker med spesielle figurer, Skjønnlitteratur for barn og ungdom: humor, Rever, Griser, Billedbøker, Humor, Skjønnlitteratur