Rakfisk i godt lag (BOK)

Hallgrim Berg

339,00 33900 Veil. pris 399,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Noregs største rakfiskentusiast hyller rakfisken som festskapar og trendy tradisjon! Den tradisjonelle matretten har blitt allemannseige i norsk mat- og festkultur. I denne boka får du ikkje berre fisking, legging, saltinnhald og kjemiske prosessar, men også alle dei store og små arrangementa knytte til maten. Det har oppstått årvisse ritual, i private lag og i større samkomer landet rundt og folkerike festivalar der rakfisken står i sentrum. Boka gir deg eit fyldig innblikk i alt dette. Boka er gjennomillustrert.

Produktfakta

Språk Nynorsk Nynorsk Innbinding Innbundet
Utgitt 2009 Litteraturtype Faglitteratur
Forfatter Hallgrim Berg Forlag
Samlaget
ISBN 9788252173741 Antall sider 173
Dimensjoner 21,8cm x 27,2cm x 2,1cm Vekt 989 gram
Emner og form Matlaging med fisk og sjømat, Fiskeretter, Skikker, Faglitteratur