Rød stjerne - thriller (BOK)

Ørjan N. Karlsson

349,00 34900 Veil. pris 399,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 1-3 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
"Ørjan N. Karlssons RØD STJERNE en hyperaktuell spenningsroman." (terning 5), Tønsbergs blad 1. januar: Norge blir medlem av FNs sikkerhetsråd. Fem uker senere blir Monrad Foyn, Norges ambassadør til FN, funnet død i sin residens i New York. På Svalbard gjør det norske politiet en sjokkerende oppdagelse da likene av to russiske spesialsoldater blir funnet utenfor en omstridt radarstasjon. Er det en sammenheng mellom de to sakene? Ida Vinterdal, lagfører i spesialstyrken Gruppe Alpha, som sendes til Svalbard for å assistere politiet, tror det er det. Noen er i alle fall villig til å ta i bruk alle midler for å holde sannheten skjult. I den første boken om Ida Vinterdal, Hvit armada (2019), holdt hun og Gruppe Alpha russerne unna, i Blå storm (2020) forhindret de et russisk terroranslag mot Oslo. I Rød Stjerne står Ida Vinterdal overfor avsløringen av en sannhet som kan få enorme konsekvenser for Norge og nordområdene. «DE BESTE thrillerne er de som fanger hele eller deler av virkeligheten. Dette gjør Ørjan N. Karlsson i sine bøker der Ida Vinterdal, lagføreren i den norske spesialstyrke Gruppe Alpha, er den sentrale hovedaktøren.» Finn Senstad, Tønsbergs blad «Den som vil ha spenning og internasjonale forviklinger i sommervarmen får det til fulle på 370 sider i Rød stjerne av Ørjan N. Karlsson.» Jan Øyvind Helgesen, Nettavisen «Forfatteren har skrevet en av årets så langt beste spenningsromaner. Dette er noen nær den perfekte sommerlesning.» Ørjan Greiff Johnsen, Adressavisa Randaberg 24 Kjell Magne Gjøræter, bokblogger Ernst Stenberg, bokblogger På Svalbard gjør det norske politiet en sjokkerende oppdagelse da likene av to russiske spesialsoldater blir funnet utenfor en omstridt radarstasjon.
Er det en sammenheng mellom de to sakene? Ida Vinterdal, lagfører i spesialstyrken Gruppe Alpha, som sendes til Svalbard for å assistere politiet, tror det er det. Noen er i alle fall villig til å ta i bruk alle midler for å holde sannheten skjult.I den første boken om Ida Vinterdal, Hvit armada (2019), holdt hun og Gruppe Alpha russerne unna, i Blå storm (2020) forhindret de et russisk terroranslag mot Oslo. I Rød Stjerne står Ida Vinterdal overfor avsløringen av en sannhet som kan få enorme konsekvenser for Norge og nordområdene.
terningkast5_logo_logo
«DE BESTE thrillerne er de som fanger hele eller deler av virkeligheten. Dette gjør Ørjan N. Karlsson i sine bøker der Ida Vinterdal, lagføreren i den norske spesialstyrke Gruppe Alpha, er den sentrale hovedaktøren.»
Finn Senstad, Tønsbergs blad
terningkast5_logo_logo
«Den som vil ha spenning og internasjonale forviklinger i sommervarmen får det til fulle på 370 sider i Rød stjerne av Ørjan N. Karlsson.» 
Jan Øyvind Helgesen, Nettavisen
terningkast5_logo_logo
«Forfatteren har skrevet en av årets så langt beste spenningsromaner. Dette er noen nær den perfekte sommerlesning.»
Ørjan Greiff Johnsen, Adressavisa
terningkast5_logo_logo
terningkast6_logo
Randaberg 24
Kjell Magne Gjøræter, bokblogger
terningkast6_logo
Ernst Stenberg, bokblogger]]>
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2021 Forfatter Ørjan N. Karlsson
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205546134
Antall sider 370 Dimensjoner 14,1cm x 21,3cm x 2,6cm
Vekt 401 gram Emner og form Thriller, Svalbard, Militærforsvar, Romaner, Thrillere, Skjønnlitteratur