Rød stjerne - thriller (BOK)

Ørjan N. Karlsson

199,00 19900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 1-3 dager
Frakt fra 0,- Billigste alternativ gratis
Beskrivelse
«Forfatteren har skrevet en av årets så langt beste spenningsromaner.» Ørjan Greiff Johnsen, Adresseavisa 1. januar: Norge blir medlem av FNs sikkerhetsråd. Fem uker senere blir Monrad Foyn, Norges ambassadør til FN, funnet død i sin residens i New York. På Svalbard gjør det norske politiet en sjokkerende oppdagelse da likene av to russiske spesialsoldater blir funnet utenfor en omstridt radarstasjon. Er det en sammenheng mellom de to sakene? Ida Vinterdal, lagfører i spesialstyrken Gruppe Alpha, som sendes til Svalbard for å assistere politiet, tror det er det. Noen er i alle fall villig til å ta i bruk alle midler for å holde sannheten skjult. I den første boken om Ida Vinterdal, Hvit armada (2019), holdt hun og Gruppe Alpha russerne unna, i Blå storm (2020) forhindret de et russisk terroranslag mot Oslo. I Rød Stjerne står Ida Vinterdal overfor avsløringen av en sannhet som kan få enorme konsekvenser for Norge og nordområdene. Bokblogger Ernst Stenberg Bokblogger Kjell Magne Gjøsæter Tønsbergs Blad Adresseavisa Nettavisen Randaberg 24 «... en hyperaktuell spenningsroman.» Finn Stenstad, Tønsbergs Blad   
På Svalbard gjør det norske politiet en sjokkerende oppdagelse da likene av to russiske spesialsoldater blir funnet utenfor en omstridt radarstasjon. 
   
Er det en sammenheng mellom de to sakene? Ida Vinterdal, lagfører i spesialstyrken Gruppe Alpha, som sendes til Svalbard for å assistere politiet, tror det er det. Noen er i alle fall villig til å ta i bruk alle midler for å holde sannheten skjult. 
    
I den første boken om Ida Vinterdal, Hvit armada (2019), holdt hun og Gruppe Alpha russerne unna, i Blå storm (2020) forhindret de et russisk terroranslag mot Oslo. I Rød Stjerne står Ida Vinterdal overfor avsløringen av en sannhet som kan få enorme konsekvenser for Norge og nordområdene.
Terningkast6_logo
Bokblogger Ernst Stenberg 
Terningkast6_logo
Bokblogger Kjell Magne Gjøsæter 
terningkast5_logo_logo_logo
Tønsbergs Blad 
terningkast5_logo_logo_logo
Adresseavisa 
terningkast5_logo_logo_logo
Nettavisen 
terningkast5_logo_logo_logo
Randaberg 24     «... en hyperaktuell spenningsroman.»
Finn Stenstad, Tønsbergs Blad
   ]]>
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2022 Forfatter Ørjan N. Karlsson
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205566354
Antall sider 370 Dimensjoner 13,1cm x 20,6cm x 2,4cm
Vekt 304 gram Emner og form Thriller, Svalbard, Militærforsvar, Romaner, Thrillere, Skjønnlitteratur