Rom for stillhet (BOK)

Kristin Flood

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Rom for stillhet var en pionerbok da den ble utgitt i 2005. I dag bekrefter forskningen at stillhet endrer hjernen og har en positiv effekt på immunforsvaret. I en tid der stadig flere opplever stress og uro, er boken mer aktuell enn noen gang. Kristin Flood forteller hvordan små lommer med ro, meditasjon og hvile renser sinnet, lader batteriene og gir nye perspektiv. Hun viser hvordan det er mulig i en travel hverdag å ivareta sin egen helse og velvære. «Rydder du plass for en stille stund i ditt liv, vil du etter hvert oppdage at det ikke lenger er du som rydder plass for stillheten, men den som rydder plass for deg.» Kristin Flood er frilansjournalist og forfatter, bosatt i Venezia. Hun har tidligere utgitt Utenfor allfarvei - samtaler om gåtene i oss (1992) og Amor fati - Om å elske sin skjebne (2002).
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2017 Forfatter Kristin Flood
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202563424
Antall sider 215 Dimensjoner 11,7cm x 18,7cm x 1,5cm
Vekt 172 gram Leverandør SentralDistribusjon AS
Emner og form Selvhjelp og personlig utvikling, Mental helse, Faglitteratur

Anmeldelser

«Boken oppviser en herlig mangel på lister og skjemaer, og er mer en øvelse i å finne stille, stress-frie rom i hverdagen.» Walter N. Wehus, Studvest