Rondane - turer fra Ringebufjell til Dovrefjell (BOK)

Per Roger Lauritzen

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Ekstreme fjelltopper eller skogkledde lier? I Rondane og Dovrefjell finner du turer som passer for alle, enten du samler på topper over 2000 meter eller foretrekker rolige turer langs grusvei. I tillegg er Rondane et værstabilt område med lett tilgjengelige utgangspunkter for turer. Rondane er den mest praktiske guideboka for dette populære turområdet som noen gang er utgitt. Den beskriver alle de aktuelle rutene med informasjon om overnattingsmuligheter. Oversiktlige kart og et vell av faktaopplysninger gjør planleggingen og gjennomføringen av turer i denne fantastiske delen av Norge enkel og interessant. Turkartet Rondane i målestokk 1 : 100 000 i revidert 2011-utgave følger med boka. Kjøpt løst koster kartet kr 149.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2011 Litteraturtype Faglitteratur
Forfatter Per Roger Lauritzen Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205410862 Antall sider 215
Dimensjoner 14,5cm x 24,1cm x 1,6cm Vekt 584 gram
Leverandør Forlagsentralen ANS Emner og form Reisehåndbøker, Turgåing, vandring, Oppland, Hedmark, Fotturer, Fjellområder, Turguider, Faglitteratur