Rype med lettøl - en antropologi fra Norge (BOK)

Runar Døving

254,00 25400 Veil. pris 299,00
Midlertidig tom hos leverandør
Hvordan er det egentlig med nordmenns vaner og adferd rundt mat og måltider? Hvilken status har egentlig matpakken i Norge? Hva er det med oss og kaffen og hvorfor er det så vanskelig å få servert bare vann? Hvorfor spiser vi fortsatt kjøttkaker og hvorfor drikker ikke flere lettøl? Forfatteren i boken foretar feltarbeidet sitt i et lite tettsted i Østfold. Han ønsker å se om matvanene våre kan gjenspeile samfunnet vårt og om vi virkelig er på vei inn i en kultur med økende individualisme.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2003 Litteraturtype Faglitteratur
Forfatter Runar Døving Forlag
Pax
ISBN 9788253025711 Antall sider 389
Dimensjoner 17,2cm x 22,4cm x 3,8cm Vekt 864 gram
Leverandør Forlagsentralen ANS Emner og form Sosialantropologi og kulturell antropologi, Norge, Kulturforskning, Mat og drikke, Faglitteratur