Inngår i kampanje
  • Gratis frakt på årets bøker
  • Lesehest

Så langt har alt gått bra - memoarer (BOK)

Jan Eggum, Geir Rakvaag

393,00 39300 Veil. pris 449,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.
Beskrivelse
Mot slutten av 2021 fyller Jan Eggum 70 år. Han kan også se tilbake på over 50 år som visesanger og musiker. Han har gitt ut rundt 300 sanger, har blitt folkeeie over hele landet, og er en stor helt i hjembyen Bergen. Her får du historier og anekdoter fra et langt liv i musikkens tjeneste. Fra barndommen på Laksevåg, hans kunstneriske foreldre, ungdomstiden, forsøket på å slå seg opp i London, konserter land og strand rundt, plateutgivelser, mang slags kjærlighet, samlemani, hypokondri, nevroser, miljøengasjement, pophistorikk, Gitarkameratene, Melodi Grand Prix, Spellemannpriser, oppturer og nedturer, og ikke minst bakgrunnen for mange av de kjente og kjære sangtekstene hans.
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2021 Forfatter Geir Rakvaag, Jan Eggum
Forlag
Kagge
ISBN 9788248928157
Antall sider 378 Dimensjoner 16,2cm x 23,5cm x 3,5cm
Vekt 1006 gram Emner og form Selvbiografier: kunst og underholdning, Musikere, sangere, band og grupper, Norge, Musikere, Selvbiografier, Faglitteratur
Anmeldelser
«Eggum forteller underholdende om både eget liv og norsk pop- og rockhistorie.» «en underholdende og tidvis lærerik selvbiografi». «At en av landets mest kjente visesangere, musikere og låtskribenter gir ut en slik bok, gir et helt spesielt innblikk i hva som skaper innholdet i et liv.» «Han er blant de få som virkelig har noe å melde(.)De som mener de "kan" sin Jan Eggum, vil få seg både en og to a-ha-opplevelser underveis.» «Boken er en ærlig beretning om både kunstneren, mennesket og relasjonene hans. Den er spekket med fortellinger (og bilder) om både triumfer og nederlag gjennom alle disse årene. Det er riktig underholdende.» «Så langt har alt gått bra er ydmykt selvutleverende, småmelankolsk og også litt morsom. Akkurat som Eggum selv.