Kors på halsen - sannheten om Sylvi Listhaug (BOK)

Mathias Fischer

349,00 34900 Veil. pris 399,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Sylvi Listhaug har gjort en lynkarriere i Fremskrittspartiet, og er på kort tid blitt en populær og omstridt politiker. Men hvem er hun? Denne uautoriserte biografien forteller hennes historie fra oppveksten som odelsjente i Ørskog, til hun som ungt talent ble oppdaget av Carl I. Hagen og senere ble byråd og statsråd. Her får vi vite om millionene til eldrehjem i Spania som aldri ble bygget; om stortingspolitikeren som var ansatt i First House; om den kontroversielle landbruksministeren som ville fjerne konsesjonslovene, og om innvandringsministeren som blir både elsket og hatet. Det skulle bli mange år med maktkamper og kontroverser. Med korset fra farmoren rundt halsen og paljetter på jakken: Er hun kristen og konservativ eller radikal liberalist? Siv Jensens venninne eller Carl I. Hagens elev? Denne boken bringer oss tettere på Sylvi Listhaug.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter Mathias Fischer
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205501287
Antall sider 279 Dimensjoner 13,9cm x 21,3cm x 2,7cm
Vekt 422 gram Leverandør Forlagsentralen ANS
Emner og form Biografier: historie, politikk og militære, Norge, Politikere, Fremskrittspartiet, Biografier, Faglitteratur