Sannheten om Trump (BOK)

Michael D'Antonio

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Sannheten om Trump er en underholdende og innsiktsfull beretning om livet og karrieren til USAs mest omtalte mann. Mot alle odds og spådommer har Donald Trump blitt valgt til president i USA. Hvem er egentlig denne styrtrike og kontroversielle forretningsmannen som nå er blitt verdens mektigste statsleder? Forfatter Michael D'Antonio har intervjuet både Trump og hans nærmeste familie, foruten forretningsforbindelser og et stort antall venner og fiender. Vi følger Trump fra starten av karrieren som forretningsmann med et stormende kjærlighetsliv, via en stadig økende formue til den ultimate kampen: posisjonen som USAs ubestridte leder. D'Antonio tar for seg alle Trumps suksesser og fiaskoer, skandaler og triumfer og ikke minst den ustoppelige jakten på penger og makt som har gjort Trump til den han er i dag. Som D'Antonio viser, har Trump aldri gått den vanlige veien for å oppnå suksess. Trumps logikk går ut på at han selv er et unikt og suverent menneske som fortjener plassen i sentrum - appetitten på penger, oppmerksomhet og makt er i praksis umettelig.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2017 Forfatter Michael D'Antonio
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205500082
Antall sider 415 Dimensjoner 13,4cm x 20,7cm x 2,5cm
Vekt 325 gram Oversetter Sigrid Hesjevoll
Originalspråk Engelsk Originaltittel The truth about Trump
Leverandør Forlagsentralen ANS Emner og form Biografier: næringsliv og industri, Biografier: historie, politikk og militære, USA, Næringslivsfolk, Politikere, Biografier, Faglitteratur

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende