Smaker det er verdt å ta vare på - kokken fra Gjerdsvika som ble bakeren i Lom (BOK)

Morten Schakenda, John Rørdam

149,00 14900 Veil. pris 399,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Morten Schakenda er mest kjent som bakeren fra Lom, der han har skapt sitt unike bakeri. Men egentlig er Morten Schakenda kokk, og i over 25 år jobbet han som kokk i verdensklasse ved landets beste restauranter. Mange år ved Norsk gastronomisk institutt og deltakelse på kokkelandslaget førte til utallige reiser, konkurranser og opphold rundt i verden. I boken har kokken selv samlet 50 av de smakene og rettene som har gjort størst inntrykk på ham gjennom livet og som han mener det er verdt å ta vare på. I denne boken tar han deg med på en smakfull reise og presenterer forretter, hovedretter og desserter fra alle verdenshjørner tilpasset norske råvarer og kjøkken.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter John Rørdam, Morten Schakenda
Forlag
Aschehoug
ISBN 9788203296819
Antall sider 167 Dimensjoner 22,5cm x 26,8cm x 1,7cm
Vekt 825 gram Leverandør Forlagsentralen ANS
Andre medvirkende Lars Petter Pettersen Emner og form Generell matlaging og oppskrifter, Kokebøker, Faglitteratur