Inngår i kampanje
  • Pocketdealen 3 for 250,-

Sikre tegn på din død (BOK)

Torkil Damhaug

152,00 15200 Veil. pris 179,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 2-6 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
En pasient forsvinner på Akershus universitetssykehus. Samme natt blir han funnet i et kott i kjelleren, med strupen skåret over. Da tidligere rettsmedisiner Jennifer Plåterud blir tilkalt for å undersøke liket, vet hun ingenting om hvor tett involvert hun selv er i drapet. I det ubarmhjertige sommerlyset blir hun tvunget til å se sammenhenger hun helst vil lukke øynene for. "Avansert og helstøpt «gourmetkrim» fra Damhaug med internasjonalt sprikende plot, sydd sammen med kirurgisk presisjon." Terningkast 5, May Grethe Lerum, VG "det er bare å lene seg tilbake og følge den tvers igjennom intelligente intrigens buktninger" Steinar Sivertsen, Stavanger Aftenblad "La det like godt først som sist vere sagt, Sikre tegn på din død er ein ny, god psykologisk kriminalroman frå ein som kan handverket, og som har teke det som på (dårleg) norsk heiter research på alvor." Bjarne Tveiten, Fædrelandsvennen "Dermed har Damhaug fyrt av en adrenalinfremkallende startpistol, og det er bare å lene seg tilbake og følge den tvers igjennom intelligente intrigens buktninger i og rundt en rekke livsskjebner som i tillegg til mye annet levendegjør kompleksiteten i det nye multikulturelle Norge. (...) samlet sett en ganske så overlegen spenningsroman (...)" Pål Gerhard Olsen, Aftenposten "Innfløkt mordmosaikk som favner vidt i tid og rom." Steinar Sivertsen, Stavanger Aftenblad "Torkil Damhaug er en ambisiøs forfatter, han vil noe mer enn bare å fortelle en lesverdig historie." Jan-Erik Østlie, Aktuell
"Avansert og helstøpt «gourmetkrim» fra Damhaug med internasjonalt sprikende plot, sydd sammen med kirurgisk presisjon."
Terningkast 5, May Grethe Lerum, VG

"det er bare å lene seg tilbake og følge den tvers igjennom intelligente intrigens buktninger"
Steinar Sivertsen, Stavanger Aftenblad

"La det like godt først som sist vere sagt, Sikre tegn på din død er ein ny, god psykologisk kriminalroman frå ein som kan handverket, og som har teke det som på (dårleg) norsk heiter research på alvor."
Bjarne Tveiten, Fædrelandsvennen "Dermed har Damhaug fyrt av en adrenalinfremkallende startpistol, og det er bare å lene seg tilbake og følge den tvers igjennom intelligente intrigens buktninger i og rundt en rekke livsskjebner som i tillegg til mye annet levendegjør kompleksiteten i det nye multikulturelle Norge. (...) samlet sett en ganske så overlegen spenningsroman (...)"
Pål Gerhard Olsen, Aftenposten

"Innfløkt mordmosaikk som favner vidt i tid og rom."
Steinar Sivertsen, Stavanger Aftenblad

"Torkil Damhaug er en ambisiøs forfatter, han vil noe mer enn bare å fortelle en lesverdig historie."
Jan-Erik Østlie, Aktuell ]]>

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2014 Litteraturtype Skjønnlitteratur
Forfatter Torkil Damhaug Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202433895 Antall sider 407
Dimensjoner 13cm x 20,5cm x 3cm Vekt 406 gram
Emner og form Krim og mysterier, Sverige, Akershus, Romaner, Krim, Skjønnlitteratur

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i