Simplissime : verdens enkleste kokebok (BOK)

Jean-François Mallet

297,00 29700 Veil. pris 349,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager

Det franske kjøkkenet er et av verdens beste, men er ofte komplisert. Det er derfor en liten revolusjon at en bok som oppfordrer til å gjøre det kulinarisk enkelt, er blitt en gigantisk salgssuksess i Frankrike der den i løpet av kort tid har den solgt nesten 600 000 eksemplarer! Boken er oversatt eller under oversettelse til 22 språk. 

Dette er VERDENS ENKLESTE KOKEBOK. Ingen av oppskriftene krever mer enn fire arbeidsoperasjoner eller har mer enn seks ingredienser, og boken er illustrert med over 1000 fotografier. 

Jean-François Mallet begynte karrieren sin i kjøkkenet til toppkokker som Joël Robuchon og Michel Rostang. Senere ble han matfotograf og kokebokforfatter. I Simplissime har han hentet inspirasjon fra alle verdenshjørner, og i boken finnes det klassiske retter med kylling, biff og fisk, side om side med asiatisk-inspirert gatemat, friske salater og masse annet snadder. Oppskriftene er metodiske, smarte og morsomme - og de virker. Trinn-for-trinn forteller de deg akkurat hva du skal gjøre for raskt å kunne sette fantastisk god mat på bordet.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Litteraturtype Faglitteratur
Forfatter Jean-François Mallet ISBN 9788293493051
Antall sider 383 Originaltittel Simplissime : le livre de cuisine le plus facile
Emner og form Kokebøker