Sinna mann (BOK)

Gro Dahle

254,00 25400 Veil. pris 299,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 2-6 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Boj lytter. Det er noen i stua. Det er Pappa. Det er Sinna Mann. Sinna Mann er en håpefull bildebok om en vanskelig hverdag. Og med et viktig budskap til barn som opplever det samme som Boj: Du er ikke alene. Det er ikke din skyld. Du må si fra til noen du stoler på. For det behøver ikke være slik! Anmeldelser: "Sinna mann er en av de sterkeste og vondeste, men også viktigste bøker som kommer ut denne høsten. Boka er forfattet av lyrikeren Gro Dahle, med god hjelp fra illustratør og forfatter Svein Nyhus." Nina Fredriksen, Poeten.no Les hele anmeldelsen ...men Sinna Mann, med tekst av Gro Dahle og illustrasjoner av Svein Nyhus er en følelsesmessig sterk opplevelse! "Årets billedbok uten tvil! For voksne eller barn? Jeg vet ikke. Den må leses med varsomhet." Anne Schäffer, Barnebokkritikk Les hele anmeldelsen "Denne er blitt sterk og utfordrende." Ola By Rise, Adresseavisen Les hele anmeldelsen "Sinna mann er i alle fall ei bok for heile familien, ei bok som legg seg i deg som eit hammarslag." Inger Bråtveit, Dagsavisen Les hele anmeldelsen "Sterk og imponerende barnebok om en far som slår. Trolig for sterk for dem det ikke angår. Bør ikke ligge under et hvilket som helst juletre i år. " Kaja Korsvold, Aftenposten Les hele anmeldelsen "Sinna mann er en av høstens aller viktigste bøker." Finn Stenstad, Tønsberg Blad Les hele anmeldelsen "Dahles språk er så levende og rikt at hun makter å formidle selv de mest nyanserte følelser på en enkel måte. Leseren kan formelig lukte den lille guttens skrekk, hans uutholdelige evige balansegang." May Grethe Lerum, VG Les hele anmeldelsen "Sinna mann er en svært sterk historie." Linn T. Sunne, Oppland Arbeiderblad Les hele anmeldelsen Det er noen i stua.
Det er Pappa.
Det er Sinna Mann. Sinna Mann er en håpefull bildebok om en vanskelig hverdag. Og med et viktig budskap til barn som opplever det samme som Boj: Du er ikke alene. Det er ikke din skyld. Du må si fra til noen du stoler på. For det behøver ikke være slik! Anmeldelser: "Sinna mann er en av de sterkeste og vondeste, men også viktigste bøker som kommer ut denne høsten. Boka er forfattet av lyrikeren Gro Dahle, med god hjelp fra illustratør og forfatter Svein Nyhus."
Nina Fredriksen, Poeten.no
Les hele anmeldelsen ...men Sinna Mann, med tekst av Gro Dahle og illustrasjoner av Svein Nyhus er en følelsesmessig sterk opplevelse!
"Årets billedbok uten tvil! For voksne eller barn? Jeg vet ikke. Den må leses med varsomhet."
Anne Schäffer, Barnebokkritikk
Les hele anmeldelsen "Denne er blitt sterk og utfordrende."
Ola By Rise, Adresseavisen
Les hele anmeldelsen "Sinna mann er i alle fall ei bok for heile familien, ei bok som legg seg i deg som eit hammarslag."
Inger Bråtveit, Dagsavisen
Les hele anmeldelsen "Sterk og imponerende barnebok om en far som slår. Trolig for sterk for dem det ikke angår. Bør ikke ligge under et hvilket som helst juletre i år. "
Kaja Korsvold, Aftenposten
Les hele anmeldelsen "Sinna mann er en av høstens aller viktigste bøker."
Finn Stenstad, Tønsberg Blad
Les hele anmeldelsen "Dahles språk er så levende og rikt at hun makter å formidle selv de mest nyanserte følelser på en enkel måte. Leseren kan formelig lukte den lille guttens skrekk, hans uutholdelige evige balansegang."
May Grethe Lerum, VG
Les hele anmeldelsen "Sinna mann er en svært sterk historie."
Linn T. Sunne, Oppland Arbeiderblad
Les hele anmeldelsen]]>

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2003 Litteraturtype Skjønnlitteratur
Forfatter Gro Dahle Forlag
Cappelen
ISBN 9788202231163 Dimensjoner 25,6cm x 27,1cm x 0,9cm
Vekt 428 gram Nivå 3-6 år
Litterære priser Bildebokprisen, 2003 Illustratør Svein Nyhus
Emner og form Billedbøker, Mishandling, Foreldre, Skjønnlitteratur

Anmeldelser

"Et rystende portrett i ord og bilder av et barn som er tvunget til å ta del i de voksnes verden.(...)Ekteparet Gro Dahle og Svein Nyhus' biilde og strek har før gått inn i en vellykket symbiose, der duse linjer har illustrert Dahles groteske, filosofiske skildringer." Liv Mossige , Dagsavisen

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende