Siv - med egne ord (BOK)

Siv Jensen

349,00 34900 Veil. pris 399,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 2-6 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Siv Jensen har hatt en usedvanlig spennende reise fra hun entret norsk politikk med et brak i 1997. Siv var bare 36 år da hun etterfulgte Carl I. Hagen som Frp-formann i 2006. Hun tok over det mannsdominerte partiet med den største selvfølge og ledet Frp til historiens beste valgresultat. Fra å være et protestparti i evig opposisjon ble Frp et ansvarlig regjeringsparti, og i seks år styrte Siv Jensen landets økonomi med stø hånd som finansminister. I denne ærlige beretningen tar Siv oss med inn i politikkens bakrom, og forteller åpent om dramatiske forhandlinger, oppvaskmøter og håndtering av skandaler. Siv takker sin varme storfamilie for å ha gitt henne trygghet til å stå i stormene. Hun skriver åpenhjertig om baksiden av medaljen - i et konstant offentlig lys - og om savnet av en mann å dele gleder og sorger med.
Anmeldelser
«lett å lese, morsom og underholdende.» «Snakk om å slippe sin indre tiger fri! [.] denne utgivelsen setter bokhøstens tidligere oppgjør mellom AP-dinosaurene Kolberg og Jagland fullstendig i skyggen. [.] «Siv. Med egne ord», er en interessant rapport fra et langt politisk liv.» «Siv Jensens bok er både openhjarta, humoristisk og lettlesen.» «Det er ikke ofte det hender. At man, etter å ha lest en politikers selvbiografi, skulle ønske at den var lengre. [.] Skal man fullt ut forstå norsk politikk, er Siv Jensens bok pensum.» «Du verden for en memoarbok! [.] det er ingen tvil om hun har en enestående historie å fortelle. [.] Ja, det er ikke vanskelig å anbefale hennes bok til alle som er interessert i politikk . kanskje med unntak av Carl I. Hagen.»
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2021 Forfatter Siv Jensen
Medforfatter Gunnar Ringheim Forlag
Kagge
ISBN 9788248929260 Antall sider 258
Dimensjoner 16,3cm x 23,3cm x 2,3cm Vekt 505 gram
Emner og form Selvbiografier: historie, politikk og militære, Politiske partier, Konservatisme og høyreorienterte ideologier, Norge, Politikere, Fremskrittspartiet, Selvbiografier, Faglitteratur