Sjasminsøstrene (BOK)

Sjasminsøstrene (BOK)

Corina Bomann

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Fra forfatteren av bestselgeren Måneskinnshagen Melanies kjæreste har vært utsatt for en bilulykke og ligger i koma. Utslitt og nedbrutt bestemmer Melanie seg for å hvile ut hos bestemoren og oldemoren som bor på et gammelt slott ikke langt fra Berlin. Oldemoren bestemmer seg for å fortelle sin egen dramatiske historie. Hannah, som var datter av en vietnamesisk diplomat i tjeneste hos franskmennene, flyktet etter farens død fra Saigon sammen med stesøsteren Thanh, da moren og stefaren ville gifte henne bort. Skipet blir kapret på vei mot Europa; Thanh forsvinner, og Hannah ender som prostituert i Hamburg. Hun klarer å flykte og kommer til Berlin, og senere til Paris der hun blir hattemaker. En rød tråd gjennom hele historien er Hannahs sorg over å ha mistet bestevenninnen og stesøsteren Thanh, og hennes stadig like levende håp om å oppspore henne og gjenforenes med sjasminsøsteren sin.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2017 Forfatter Corina Bomann
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202564049
Antall sider 511 Dimensjoner 13,3cm x 20,6cm x 3,6cm
Vekt 512 gram Oversetter Miriam Claire Lane
Originalspråk Tysk Originaltittel Die Jasminschwestern
Leverandør SentralDistribusjon AS Emner og form Moderne litteratur, Skjønnlitteratur som er oversatt, Tyskland, Familie, Kjærlighet, Ulykker, Romaner, Skjønnlitteratur

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende