Sjelenes bibliotek - tredje bok om Miss Peregrines merkverdige barn (BOK)

Ransom Riggs

Denne varen er dessverre ikke lenger tilgjengelig. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
EN GUTT MED EKSEPSJONELLE EVNER. EN HÆR AV BLODTØRSTIGE MONSTRE. EN LEGENDARISK KAMP FOR FREMTIDENS MERKVERDIGHETER. Tiden renner ut for de merkverdige barna. Med en farlig gærning på frifot og deres elskede Miss Peregrine i fare, må Jacob og Emma iverksette en dristig redningsoperasjon. På sin reise bakover i tiden møter de både nye allierte og større farer enn noensinne. Til slutt ankommer de slummen Devil s Acre, stedet der skjebnen til all verdens merkverdige barn vil avgjøres én gang for alle. Sjelenes bibliotek er den tredje boka i trilogien om Miss Peregrines merkverdige barn de bestselgende bøkene som blander fantasy, spenning og unike historiske fotografier i en uforglemmelig leseopplevelse.
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2019 Forfatter Ransom Riggs
Forlag
Vigmostad Bjørke
ISBN 9788241919213
Antall sider 528 Dimensjoner 13cm x 20cm x 3,8cm
Vekt 493 gram Nivå 12-16 år
Oversetter Torleif Sjøgren-Erichsen Originalspråk Engelsk
Originaltittel Library of souls Emner og form Skjønnlitteratur for barn og ungdom: grøssere og spøkelseshistorier, Spøkelser, Romaner, Grøssere, Skjønnlitteratur

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i