Sjelløs (BOK)

Neal Shusterman

218,00 21800 Veil. pris 299,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Neal Shusterman fortsetter eventyret som VOYA kalt «gripende, overbevisende og intenst skremmende». Connor og Lev er på rømmen etter ødeleggelsen av Kirkegården, den siste trygge havnen for fraggerne. Men for første gang rømmer de ikke bare vekk fra noe. Denne gangen er de på vei mot å finne svar, i form av en kvinne Proaktivt borgerforum har forsøkt å slette fra historien. Hvis de kan finne henne, kan de finne nøkkelen til å fjerne fragmentering for alltid. Cam, den defragmenterte gutten, planlegger å ødelegge organisasjonen som skapte ham. Han vet at hvis han kan bringe Proaktivt borgerforum i kne, vil Risa forstå hva han egentlig føler. Og uten Risa har Cam har problemer med å huske hvordan det føles å være menneske. Mens Ungpol og hevngjerrige delepirater jakter på dem, vil igjen Connor, Lev, Cam og Risas veier møtes.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter Neal Shusterman
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202445850
Antall sider 461 Dimensjoner 13,8cm x 21,2cm x 3,5cm
Vekt 616 gram Nivå 12-16 år
Oversetter Morten Hansen Originalspråk Engelsk
Originaltittel Unsouled Leverandør SentralDistribusjon AS
Emner og form Skjønnlitteratur for barn og ungdom: dystopier, Skjønnlitteratur for barn og ungdom: science fiction, Romaner, Dystopier, Science fiction, Skjønnlitteratur