Skinn og lær (BOK)

Skinn og lær (BOK)

Ellen-Marie Miljeteig, Margrethe Miljeteig

Slippes 04/03
349,00 34900 Veil. pris 399,00
Kan forhåndsbestilles - sendes vanligvis 1-2 dager før utgivelsesdato
Her får du ideer til hvordan du kan lage de lekreste produkter i skinn og lær. Boken er delt opp i tre deler. Del 1: Historien og materialet skinn og lær Del 2: Verktøy og teknikker, herunder ulike skinnsømmer for ulike formål, hulling med syl, gaffel eller hulltang. Festing av niter eller maljer, preging av bokstaver, broderi på skinn og mye mer. Del 3: Arbeider i skinn. Her får man ideer på store og små prosjekter, enkle og litt mer avanserte. Du finner alt fra nøkkelring, bagasje lapper, smarte løsninger til mobilledningen og lommebøker store som små. Nyttige ting som cover til notatbøkene dine, bokbelte, skinnpennal, grytekluter i en kombinasjon av strikk og lær, sitteunderlag til vesker og sekker i ulike størrelser og mye mer.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2019 Forfatter Ellen-Marie Miljeteig, Margrethe Miljeteig
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202600556
Dimensjoner 19,5cm x 25cm x 1,7cm Emner og form Livsstil, hobby og fritid, Husflid, kunsthåndverk og håndarbeid, Hekling, Søm, Strikking, Barneklær, Faglitteratur