Skjebne og raseri (BOK)

Lauren Groff

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
«Årets mest omtalte roman.» The Guardian «Min favorittbok.» Barack Obama Hver historie har to sider. Hvert parforhold har to ståsted. Noen ganger er ikke nøkkelen til et lykkelig ekteskap ærlighet, men hemmeligheter. Av og til kommer det en bok med sprengkraft nok til å bli årets mest omtalte bok. Dette er en slik sjelden roman. Kritikerrost, prisbelønt og publikumsfavoritt. En historie med voldsomt driv, poetisk og vakkert skrevet. Et mesterverk som beveger, overrasker og provoser. En roman skrevet fra to synsvinkler om kjærlighet, makt og skaperkraft.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2017 Forfatter Lauren Groff
Forlag
Pantagruel
ISBN 9788279008507
Dimensjoner 13,7cm x 21,1cm x 2,9cm Vekt 382 gram
Originalspråk Engelsk Originaltittel Fates and furies
Leverandør SentralDistribusjon AS Emner og form Moderne kjærlighetsromaner, Skjønnlitteratur som er oversatt, Ekteskap og parforhold, Romaner, Skjønnlitteratur

Anmeldelser

«En triumf som slår deg i bakken.» Washington Post. «Ubeskjemmet ambisiøs. BRILJANT tvers igjennom.» The New York Times. «En perfekt historie, med utsøkt plot.» Kirkus Reviews. «Bare overgi deg og bli bergtatt. En vidunderlig forteller.» Meg Wolitzer, prisbelønt forfatter. «Imponerende. En av de beste i sin generasjon.» JESS WALTER, prisbelønt forfatter.