Skjulestedene (BOK)

Katherine Webb

305,00 30500 Veil. pris 349,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
En hemmelighet så dypt begravd at bare en løgner kan avdekke den ... Da den idylliske, søvnige landsbyen Slaughterford en varm sommer blir åstedet for et drap, er det ingen som er forberedt på det - eller på plutselig å miste en av sine egne. Drapet kommer som et sjokk for alle som kjente offeret, og da femten år gamle Terta Cartwrights storebror blir mistenkt for forbrytelsen, dras Terta mot den iøynefallende Irene, godseierens nye kone. Begge er fast bestemt på å finne ut hvem morderen i deres nærmeste krets er. Uten å være klar over hvor dypt røttene til forbrytelsen går, begynner Terta og Irene å avdekke rystende sannheter om miljøet rundt seg - og når de tilfeldigvis finner en gjenstand som har vært skjult i årevis, kommer det til å forandre livet for dem alle.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2018 Forfatter Katherine Webb
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205504332
Antall sider 398 Dimensjoner 14,1cm x 21,4cm x 3cm
Vekt 501 gram Oversetter Jan Chr. Næss
Originalspråk Engelsk Originaltittel The hiding places
Emner og form Moderne litteratur, Skjønnlitteratur som er oversatt, England, Bygder, Romaner, 1918-1939, Skjønnlitteratur

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende