Skogland - samlede fortellinger (BOK)

Thore Hansen

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Thore Hansens episke fantasysyklus i ettbindsutgave. Det finnes en verden, bare et skritt til venstre fra vår egen. Den kalles Skogland. En verden fylt av håp, mener noen Mennesker, skogmenn, drager, dverger, alver, troll, shimooler, skyggefolk og grottefolk - alle hører de hjemme i Skogland, på grensen til vår verden. Her er alle de 9 bøkene samlet i ett vakkert, bind. For bøkene om Skogland har Thore Hansen mottatt Skolebibliotekarforeningens litteraturpris og Nordisk Skolebibliotekarforenings Børnebogspris Nordisk Barnebokpris. Han er også premiert med Kulturdepartementets pris og har vært nominert til de gjeve internasjonale barnebokprisene H.C. Andersen-prisen og Litteraturprisen til Astrid Lindgrens minne (ALMA).

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2003 Forfatter Thore Hansen
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205311763
Antall sider 576 Dimensjoner 13,6cm x 21,1cm x 3,6cm
Vekt 620 gram Nivå 12-16 år
Illustratør Thore Hansen Emner og form Skjønnlitteratur for barn og ungdom: fantasy og magisk realisme, Romaner, Fantastisk litteratur, Skjønnlitteratur