Skumring (BOK)

Skumring (BOK)

Arnaldur Indridason

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
En omreisende selger blir funnet drept i en liten utleieleilighet i Reykjavik. Han er skutt på kloss hold, gjennom øyet. Et hakekors er tegnet med blod i mannens panne. To ganske uerfarne politimenn blir satt på saken, islandsk-kanadieren Thorson, som jobber i militærpolitiet, og hans islandske kollega Flovent. Spor fra åstedet leder dem til utenlandske soldater, som det vrimler av i Reykjaviks gater i 1941. Men også denne gangen kommer Thorson og Flovent over en sak som er større enn de kan hanskes med alene. «Arnaldur Indridason fletter sammen historisk kunnskap og krimplot på mesterlig vis. Åpenbart en av Arnaldur Indridasons beste bøker, og det sier litt.» BIH/ DV I Skumring følger vi samme persongalleri som i den kritikerroste romanen Skuggasund fra 2015.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2018 Forfatter Arnaldur Indridason
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202582623
Antall sider 317 Dimensjoner 13,3cm x 20,8cm x 2,4cm
Vekt 320 gram Oversetter Silje Beite Løken
Originalspråk Islandsk Originaltittel P.ska húsid
Emner og form Kriminal: politi, Skjønnlitteratur som er oversatt, Romaner, Krim, Politi og detektiver, 1939-1945, Reykjavik, Skjønnlitteratur

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende