Slottsmysteriet (BOK)

Slottsmysteriet (BOK)

Martin Widmark

174,00 17400 Veil. pris 199,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
En ny bok om de populære detektivene Lasse og Maja. Etter 15 år i detektivbransjen har de to opparbeidet seg Vallebys skarpeste hjerner. Men er de smarte nok til å løse mysterium nr. 26? Det som begynte som en generøs sjokoladesmaking på slottet, viser seg å inneholde et fantastisk tilbud som lover stor uttelling - bare man satser litt penger. Lasse og Maja blir mistenksomme: det høres for godt ut til å være sant. Martin Widmarks evene til å fortelle historier som er lettlest, men ikke lettløst, har gitt serien om LasseMajas detektivbyrå titusenvis av fans. Språket er enkelt og rett på sak, og intrigen er finurlig og gjennomtenkt. Sett det sammen med Helena Willis morsomme og rufsete illustrasjoner, og du får en serie med uimotståelige eventyr. Bøkene topper stadig både bokhandelslistene og bibliotekslistene, og det er ingen tvil om at leseren liker seg i Valleby!
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2018 Forfatter Martin Widmark
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202572488
Antall sider 103 Dimensjoner 15,2cm x 21,7cm x 1,2cm
Vekt 303 gram Nivå 6-9 år
Oversetter Tor Fretheim Originalspråk Svensk
Originaltittel Slottsmysteriet Illustratør Helena Willis
Emner og form Skjønnlitteratur for barn og ungdom: krim og mysterier, Sverige, Småbyer, Slott og herregårder, Romaner, Lettlest, Spenning, Politi og detektiver, Skjønnlitteratur