Snakkes til uka - feltnotater fra en digital datingverden (BOK)

Ellen Sofie Lauritzen

332,00 33200 Veil. pris 379,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
«Snakkes til uka», skrev han. Så ble det stille. Da Ellen Sofie Lauritzen noe motvillig bestemmer seg for å gi date-appen Tinder en sjanse, åpnes brått en ny verden. En verden der du alltid kan sveipe deg videre til neste date, og hvor tilgangen til nye interessante mennesker aldri tar slutt. Men etter hvert merker hun også at Tinder-livet har en skyggeside. Alternativene er så mange, neste date virker alltid mer forlokkende enn den nåværende, og det å dumpe noen får sjeldent synlige konsekvenser. Verken for henne og venninnene eller mennene de møter. Lauritzen gir et humoristisk og ærlig innblikk i en ung kvinnes år som app-dater. Hun forteller historier - både egne og andres - om alt fra skjebnesvangre profilbilder og katastrofale valg av sjekkereplikker, til dobbeltspill, sjikane, date-rape-dop og bedrag. Og noen om ekte kjærlighet. Snakkes til uka er en venn i nøden for deg som ligger våken i mørket og sveiper, og en befriende gjenkjennelig bok for alle som har forsøkt å finne den rette.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter Ellen Sofie Lauritzen
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202530686
Antall sider 173 Dimensjoner 13,8cm x 21,3cm x 1,9cm
Vekt 302 gram Leverandør SentralDistribusjon AS
Emner og form Stevnemøter, forhold, samliv og ekteskap: råd og spørsmål, Medievitenskap: Internett, digitale medier og samfunn, Sosiale medier, Sjekking, Faglitteratur

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende